Super Saturday! 🚀

Super Saturday! 🚀

7/7 VIP tips goed!

KV Mechelen vs Anderlecht: beide teams scoren bettip succesvol

De wedstrijd tussen KV Mechelen en Anderlecht biedt vaak interessante wedmogelijkheden. Een populaire bettip is dat beide teams scoren, wat regelmatig succesvol blijkt te zijn bij wedstrijden van Anderlecht. In 4 van de laatste 5 wedstrijden hebben beide teams het doel kunnen vinden, en ook in onderlinge duels wordt er flink gescoord. Zo eindigden 6 van de laatste 7 ontmoetingen met goals aan beide kanten.

Ook afgelopen zaterdag bleek deze bettip weer een succes. Met een eindstand van 1-3 in het voordeel van Anderlecht, was de wedstrijd niet alleen winstgevend voor het team, maar ook voor onze VIP-leden die deze bet hebben geplaatst.



Ipswich Town vs Liverpool: succesvolle bettip bij 3-Way Handicap

Afgelopen zaterdag maakte Liverpool zijn seizoenstart onder leiding van de nieuwe coach, Arne Slot. De openingswedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen Ipswich Town, de nieuwe promovendus die na 22 jaar weer terugkeert in de Premier League.

Ondanks de wisseling van coach werd verwacht dat Liverpool deze wedstrijd zonder al te veel moeite zou winnen. Vanwege het duidelijke kwaliteitsverschil tussen beide teams kozen wij voor een 3-Way Handicap, Start 1-0. Hierbij moest Liverpool met minstens twee doelpunten verschil winnen om succesvol te zijn. Met een eindstand van 0-2 heeft deze bettip wederom goed uitgepakt voor onze leden.



Naast het verschil van minimaal 2 doelpunten hebben wij nog een bettip voor deze wedstrijd met onze VIP leden gedeeld: Mohamed Salah, scoort of geeft een assist.

Van de absolute sterspeler die de aanvalslinie op sleeptouw moet nemen dit seizoen, wordt veel verwacht. Zaterdag bewees hij wederom dat dit terecht is. Met een goal én een assist was hij in onze ogen de absolute MOTM en heeft hij geheel persoonlijk de overwinning naar de kant van Liverpool toe getrokken. Wederom een geslaagde bettip!




Brest vs Marseille: succesvolle start voor Olympique Marseille in de Ligue 1

Olympique Marseille is bezig om de club terug te brengen naar het niveau die ze ooit hebben gehaald. Met een nieuwe coach, Roberto De Zerbi, en versterkingen zoals Mason Greenwood, Gerónimo Rulli en Pierre-Emile Højbjerg, heeft Marseille grote stappen gezet om zich opnieuw te profileren in de Ligue 1.

De voorbereiding was al veelbelovend, met een ongeslagen reeks van vier wedstrijden. En dat vertrouwen werd beloond in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Marseille behaalde een overtuigende 1-5 overwinning op Brest, mede dankzij twee doelpunten van de nieuwe aanwinst Mason Greenwood. Door deze overwinning leiden ze voorlopig het klassement.

Wat deze overwinning nog mooier maakt, is dat onze community hier optimaal van heeft kunnen profiteren dankzij onze succesvolle bettips!

 

Sint-Truiden vs FCV Dender EH: verrassend sterke start voor FCV Dender EH in de Belgische competitie

Hoewel de meeste competities nog maar net begonnen zijn, zijn er in België al drie speelrondes gespeeld. Daaruit komt een grote verrassing naar voren: FCV Dender EH. Deze club, die vorig jaar nog actief was op het tweede niveau van België, maakt dit seizoen indruk met hun prestaties. Met twee overwinningen en een gelijkspel zijn ze tot nu toe ongeslagen.

Afgelopen zaterdag stond de club uit Denderleeuw tegenover Sint-Truiden, een team dat moeilijk aan het nieuwe seizoen is begonnen en na 3 wedstrijden nog steeds op 0 punten staat. Gezien het grote verschil in vorm voorspelden wij dat FCV Dender EH minstens één punt zou overhouden aan deze wedstrijd. En dat bleek te kloppen! In een doelpuntrijke wedstrijd, waarin maar liefst 6 keer werd gescoord, eindigde de ontmoeting in een spectaculair 3-3 gelijkspel. Wederom een mooi resultaat voor onze VIP-leden.

AS Monaco vs Saint-Étienne: winst voor AS Monaco tegen Promovendus in de Ligue 1

Na twee jaar afwezigheid is Saint-Étienne terug in de Ligue 1, het hoogste voetbalniveau van Frankrijk. De voormalig recordkampioen maakte zaterdag haar opwachting tegen AS Monaco, het team onder leiding van Adolf Hütter, versterkt door de nieuwe aanwinst Jordan Teze. Ondanks een moeizame voorbereiding werd AS Monaco gezien als de grote favoriet voor deze wedstrijd.

In de laatste vier onderlinge duels wist Saint-Étienne geen enkele overwinning te behalen. Drie keer trok de club uit Monaco aan het langste eind, en één keer werden de punten gedeeld.

Met een krappe 1-0 overwinning bleven de punten zaterdag wederom in Monaco. Dit betekent een valse start voor de promovendus maar opnieuw winst voor onze VIP community!

 

RKC Waalwijk vs FC Groningen: winnende start voor FC Groningen in de Eredivisie

FC Groningen is terug in de Eredivisie na een jaar afwezigheid en nam het in de tweede speelronde op tegen RKC Waalwijk. De Trots van het Noorden begon het seizoen met ambitie en stond tegenover een team dat in de laatste vijf onderlinge duels telkens wist te scoren.

Onze voorspelling was dat beide teams ook dit keer het net zouden vinden, en dat bleek juist! Door een late aansluitingstreffer van RKC Waalwijk in de 89e minuut, eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning voor FC Groningen. Dit betekende niet alleen drie punten voor de Groningers, maar ook een succesvolle bettip voor onze VIP-leden!

Terug naar blog